Prekmurje 3 dni

TAKO SO NEKOČ ŽIVELI

IZLET V PREKMURJE

Prijazni ljudje ,odlična kulinarika, zelena pokrajina kar vabijo obiskovalce in izletnike, da v Prekmurju preživijo čudovit dan, obogaten z naravnimi danostmi, kulturnimi znamenitostmi in svežino, ki jih bo napolnila za nadaljnje dni.

PROGRAM IZLETA :

1.dan:

Prihod skupine v Moravske Toplice ob 13.uri. Namestitev v hotel, ki se ponaša z ozanko »kolesarjem prijazen hotel« in popoldan prvi odhod na kolearski potep v okolici Moravskih Toplic. Zaradi blago razgibanega terena je ta pot primerna za ljubitelje narave in sanjskih razgledov. Zvečer je možen obisk termalne riviere Morvaske Toplice. Nočitev.

2.dan:

Podali se bomo na pot proti Murski Soboti, obiskali Pokrajinski Muzej, počitek in degustacijo pa si privoščili v šunkarni Kodila ( nosilec blagovne znamke prekmurska šunka in gibanica). Popoldan sledi obisk lončarske vasi v Filovcih, ogled Plečnikove cerkev v Filovcih in postanek na eni najbolj znanih bioenergetskih točk v Prekmurju – Bukovniškem jezeru.

Nočitev.

3.dan:

Prekmurje ni samo ravnica,kar bomo spoznali na današnji vožnji. Pot nas bo vodila proti pokrajinskemu parku Goričko, nekoliko navkreber.Majhne kmetije ohranjajo izročilo časa,ki izginja. Čas za počitek bomo združili z malico na enem od številnih vinotočev. Popoldan povratek in pot proti domu.