Naše storitve pa z dediščino niso samo neposredno povezane,ampak predstavljajo zanimivo novost na slovenskem turističnem trgu.V poplavi takšnih in drugačnih ponudnikov turističnih storitev, smo se odločil za pristop, ki ga najbolje označi  slogan: " Najprej spoznajmo Slovenijo in šele nato svet." - Slovenske turiste želimo obdržati v Sloveniji in jim predstaviti naše naravne lepote, kulturno in naravno dediščino. V ta namen smo k sodelovanju povabili priznane strokovnjake različnih profilov, da nam pomagajo sooblikovati  ponudbo in storitve.

Z nami med drugimi sodelujejo : dr. Jože Bavcon ( dir. Botaničnega vrta Ljubljana), mag. Borut Koloini (kustos novogoriškega muzeja), univ.dipl.kraj arh  Stanka Dešnik ( vodja Krajinskega parka Goričko), Franci Petrič ( avtor knjige Romarske poti po Sloveniji), Alenka Veber ( urednica na Mohorjevi družbi, fotografinja, popotnica), fotograf Matjaž Krivic,.......in mnogi drugi. Prvi smo pripravili  organizirane izlete po Ljubljanskem barju v sodelovanju z MOL - om. Sodelujemo z Mestno zvezo upokojencev Ljubljana, ZDUS-om, Zvezo paraplegikov Slovenije, Turistično zvezo Slovenije. Slovenska nacionalna turistična organizacija nas je na svojem portalu  priporočila kot primernega partnerja.